JPR Advocaten

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een enorm onafhankelijk en zeer breed gespecialiseerd advocatenkantoor met vijf vestigingen in het oosten van Nederland, namelijk in Deventer, Enschede, Doetinchem, Groenlo en Zutphen. Met een enorm team van 125 enthousiaste medewerkers begeleiden zij juridische uitdagingen met intensiviteit, pragmatisme en oplossingsgerichtheid.

Ze bieden u 60 top advocaten, stuk voor stuk betrokken professionals met een overstijgende blik. Bondgenoten die alleen maar genoegen kunnen en mogen nemen met het allerbeste resultaat. Haar diensten zijn efficiënt ondergebracht in 5 gespecialiseerde praktijkgroepen, die elk ook weer zijn onderverdeeld in subcategorieën.

De advocaten van JPR Advocaten zijn ware ondernemers in de goede zin van het woord. zij richten zich primair op het behalen van snel en definitief resultaat voor haar cliënten. Daarbij kunnen ze putten uit een grote, rijke bron van kennis en praktijkervaring. Ze hebben specialisten op werkelijk elk juridisch deelgebied. Zodoende bestrijken ze de gehele breedte van de advocatuur.

Ze kijken tevens vaak en graag over grenzen heen, zowel vakmatig als geografisch. Maar als het erop aan komt, staan ze uiteraard met beide benen in hun eigen Oost-Nederland, zij aan zij met haar cliëtéle.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

JPR Advocaten
IJsselkade 21
7201HD Zutphen

+31 (0)575 516340

Links

Website

Deel deze pagina

JPR+Advocaten img