Aarnoudse AdvocatenGeopend tot 17.00

advocatenkantoren - Aarnoudse Advocaten - kaartoverzicht

Aarnoudse Advocaten

Aarnoudse Advocaten B.V. verleent juridisch advies en rechtsbijstand op o.a. de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, strafrecht, personen- en familierecht (o.a. echtscheiding, gezag, boedelscheiding, etc.), sociaal zekerheidsrecht en nog veel meer.

Aarnoudse Advocaten B.V. is een in Deventer gevestigd dynamisch en deskundig advocatenkantoor. Mr. Ph.J.N. Aarnoudse is al sinds 1989 werkzaam in de advocatuur. In 1993 is het kantoor te Deventer door mr. Ph.J.N. Aarnoudse opgericht en sinsdien uitgegroeid tot een zeer gerenomeerd advocatenkantoor, waar u o.a. terecht kunt voor advies en rechtsbijstand op diverse en verschillende rechtsgebieden.

Tevens is sinds 2010 ook mr. M.A. Knobben aan het kantoor verbonden. Aarnoudse Advocaten B.V. wil u bedienen op eigentijdse wijze en dat brengt spontaan een actieve samenwerking met zich mee waarbij u altijd een vaste advocaat heeft.

U krijgt van hen een duidelijk inzicht in uw juridische positie. Daarnaast trachten zij u snel, actief en professioneel te bedienen. De advocaten worden dan ook zelf bijgestaan door een uiterst professioneel team dat bestaat uit een juridisch medewerkster en drie bekwame secretaresses.

Aarnoudse Advocaten B.V. werkt, indien het nodig blijkt, samen met uw andere adviseurs, zoals mogelijk een notaris, accountant, fiscalist en/of organisatieadviseur. Indien u niet over zo\'n vaste adviseur beschikt, kunt u alternatief ook nog altijd gebruik maken van een van de vaste relaties van Aarnoudse Advocaten B.V.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Aarnoudse Advocaten

  • Alleen op afspraak
  • Gefinancierde rechtshulp (pro deo)

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Aarnoudse Advocaten
Burg. Van Heemstralaan 48
7413BV Deventer

+31 (0)570 626222

Deel deze pagina

Aarnoudse+Advocaten img