Brown en PetersGesloten (vr 08.30 - 16.00)

Toon openingstijden

advocatenkantoren - Brown en Peters - kaartoverzicht

Brown en Peters

In 1983 hebben Mr. J.B. Peters en Mr. T.G. Brown-Knip het advocatenkantoor Brown & Peters opgericht. Aanstonds na de vestiging bleek dat Brown en Peters hebben voorzien in een bepaalde behoefte aan juridische dienstverleningen in de woonplaats Zoetermeer.

Inmiddels heeft Brown & Peters meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de advocatuur en staat het synoniem voor hoogwaardige juridische dienstverlening aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

De beide aan dit kantoor verbonden advocaten bekwamen zich vooral op de actualiteit door middel van periodieke scholing in verschillende rechtsgebieden waarin zij opereren.

Daarbij wordt ingespeeld op moderne trends, zoals mediation / mediatie. Brown & Peters Advocaten staan tevens voor klantgericht werken. Mr. T.G. Brown-Knip is in 1981 aan de Rijksuniversiteit te Leiden afgestudeerd en sindsdien full-time actief en werkzaam als advocaat, toen nog in een algemene praktijk.

Na enige jaren elders ervaring opgedaan te hebben is zij een samenwerking aangegeven met Mr. J.B. Peters. In de loop der jaren heeft zij zich toegelegd op het familierecht, waaronder voornamelijk de echtscheiding, alimentatiekwesties, omgangsregelingen en gezagskwesties. Met tevens ruim tien jaar ervaring is zij ook gespecialiseerd in (echt)scheidingsbemiddeling en sinds enige jaren ook gespecialiseerd op het gebied van mens- en familierechten. Tevens is ze aangesloten van de specialistenvereniging VFAS.

Mr. J.B. Peters is enkele jaren na Brown-Knip, namelijk in 1983, tevens aan de Rijksuniversiteit te Leiden afgestudeerd. Sindsdien is ook hij fulltime werkzaam als advocaat, in directe samenwerking met Mr. T.G. Brown-Knip. Tot het klantenbestand van Mr. Peters behoren o.a. bedrijven, instellingen en particulieren.

Mr. Peters beoefent het algemeen rechtspraktijk. Hij is dan ook met name werkzaam op het gebied van personen en familierecht, strafrecht, ondernemersrecht en arbeidsrechten.

Daarnaast is hij ook werkzaam als mediator. Alszodanig is hij geregistreerd bij het NMI. Als lid van het NMI dient hij dus regelmatig trainingen en cursussen te volgen en is hij reeds jarenlang verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten als trainer en docent

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Brown en Peters

  • Gefinancierde rechtshulp

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 16.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast

Deze opmerking is verwijderd

Begin 2014 is Mr TG Brown-Knip met pensioen gegaan en is de naam van dit kantoor gewijzigd in Justum advocaten
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding joyce toet
Joyce Toet
8 jaar geleden
Geachte mevrouw Brown,
Ik heb gesmst met de huish. hulp van mw. de V., het is okee als wij mw. thuis bezoeken op 6 januari 2015, om 14 uur.
Ik zie u dan daar.
voor geval van nood heeft u mijn telefoon nummer.
Met vr. grt, Joyce Toet
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding jeannette weijers
jeannette weijers
8 jaar geleden
Dag tjaktje.....ik moest ineens aan jullie denken ook al is het zeker 35 jaar geleden dat we elkaar gesproken hebben. Hoe gaat het met jullie? Groetjes gert en jeannette weijers
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Brown en Peters
Duitslandlaan 25
2711BG Zoetermeer

+31 (0)79 3415034

Deel deze pagina

Brown+en+Peters img