Advokatenkollektief Utrecht

Advokatenkollektief Utrecht

Het advokatenkollektief Utrecht is verreweg hét meest gespecialiseerde advocatenkantoor op het terrein van arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en ook sociale zekerheidsrecht. Al meer dan 35 jaar staat het kantoor garant voor deskundige en betrokken dienstverlening aan o.a. werknemers, ondernemingsraden en vakbonden.

Door hun grote kennis en ervaring kunnen zij ook werkgevers efficiënt en met kennis van zaken bijstaan. Zij vinden het ook erg belangrijk dat iedereen goede dienstverlening krijgt. ongeacht zijn/haar situatie. Of het nu gaat om bijv. een kort geding of ontslagprocedure, of het begeleiden van een reorganisatie, etc: het Advokatenkollektief meent u hierbij te kunnen helpen.

Al de advocaten zijn gespecialiseerd in sowieso het individueel arbeidsrecht en medezeggenschapsrechten. Daarnaast heeft een deel van de advocaten zich ook gespecialiseerd in o.a. het sociaalzekerheidsrecht, het ambtenarenrecht en/of het collectieve arbeidsrecht. Wat kunt u dan van hen verwachten? Een zeer deskundige advocaat, die niet alleen luistert naar uw probleem maar ook zijn eigen deskundigheid inzet om het probleem aan te pakken en te verhelpen

.De door hen aangewezen advocaat zal aangeven wat uw mogelijkheden zijn, maar ook wat er niet mogelijk is. Tevens bieden zij de unieke mogelijkheid u te scholen. De advocaten van het kollektief geven namelijk met enige regelmaat scholing/training aan o.a. ondernemingsraden, OR-trainers, P&O-ers, op Hogescholen en zelfs binnen onze beroepsgroep van de advocatuur.

Zij geven regelmatig een aantal cursussen voor OR-en op het kantoor. Daarnaast geven zij maatwerkscholingen binnen bedrijven en organisaties over uiteenlopende onderwerpen waarmee beide werknemers en werkgevers geconfronteerd kunnen worden. Zij kunnen u scholen over de actuele ontwikkelingen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht, ambtenarenrecht of medezeggenschapsrecht.

Bij belangstelling voor scholing op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ingrid van der Vorst.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik ben ca 60 jaren verzekerd voor een inboedel verzekering bij aanvankelijk verzekerings mij Delta LLoyd onlangs overgenomen door verzekerings mij Nationale Nederlanden ten bedrage van € 38.000,00. De laatste week van november 2019 is brand uitgebroken en is met toestemming van Nationale Nederlanden de woonkamer en gang wederrechtelijk volledig ontruimd zonder mij of mij mantelzorger op enig manier daarover in te lichten. De woonkamer staal volledig leen n.u.v. 3 lege kasten. Nationale Nederlanden is v oor de snelheid bereid zonder papieren mij € 2500,00 te betalen waarmee de zaak dan is afgerond volgens Nartionale Nederlanden, inmidels zijn we bijna 1 jaar verder en blijft de situatie ongewijzigd het enige waar mijn mantelzorger in ondergetekende van mogen genieten is een tafel van 0,5mtr² en een schemerlampje. Ik vraag mij af in hoeverre de wet dit toelaat? Kosten om het opnieuw in te richten zijn niet aanwezig. Dit is dus Nederland in 2020.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Advokatenkollektief Utrecht
Plompetorengracht 14/16
3512CD Utrecht

+31 (0)30 2520900

Deel deze pagina

Advokatenkollektief+Utrecht img