Emma Solutions

Emma Solutions

sinds 1999 heeft Emma Solutions haar kantoor gevestigd in hartje \'s-Hertogenbosch en is onder meer gespecialiseerd in alternatieve rechtsvormen zoals het ICT Consultancy en netwerkbeheer voor het MKB. Daarnaast biedt Emma Solutions reselling voor het Nederlandse bedrijfsleven op gebied van zowel hard- als software.

Emma Solutions onderscheidt zich mede door haar compacte en duidelijke communicatie met haar cliƫnten en biedt daar bovenop ook nog eens professionele maatoplossingen. Emma Solutions werkt dan ook alleen met kwalitatief zeer hoogwaardige producten die zich reeds in de praktijk hebben bewezen.

Zij merken dat organisaties steeds vaker kiezen voor beschikbaarheid, snelheid en veiligheid van hun eigen netwerkomgeving. Hosted Network Solutions biedt al deze organisaties een permanente oplossing. Hun klantenkring bestaat uit een doorsnee van het MKB: Accountantskantoren, administratiekantoren, reclamebureaus, aannemers, etc.

Fysiotherapeuten en advocatenkantoren zijn onder andere bedrijfssectoren waarin Emma Solutions werkzaam is en waarin zij de automatisering en ondersteuning op ICT gebied volledig tot zich neemt. Emma Solutions werkt tevens voor veel internationale ondernemingen, met dochterondernemingen of moederbedrijven in de gehele wereld zoals o.a. Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa en Aziƫ.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Emma Solutions
Oranje Nassaulaan 20/22
5211AX 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 7074994

Deel deze pagina

Emma+Solutions img