Onland Advocaten

Onland Advocaten

De vier meest kenmerkende eigenschappen van Onland Advocaten zijn accuraatheid, betrouwbaarheid, snelheid en doeltreffendheid. Medio 2011 is het advocatenkantoor van Onland Advocaten uitgegroeid tot een deskundige advocatenorganisatie, dat op de terreinen van strafrechten, personen- en familierechten en handelsrechten over ruime praktijkervaringen en deskundigheid beschikt om zowel ondernemers als particulieren hulp te kunnen bieden.

Er zijn 3 gespecialiseerde advocaten in dienst die worden gesteund door 2 ervaren secretaresses. Ter waarborging van de kwaliteit van de verleende rechtshulp voldoet Onland Advocaten aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten). Om te voorzien dat deze eisen behaald worden is het kantoor zodanig ingericht om een professionele en betrouwbare indruk gemoedelijk uit te stralen.

De medio 2011 aangesloten advocaten van Onland Advocaten zijn mr J.D. Onland, mw Mr W.G. ten Brummelhuis en mr T. Geerdink.  Mr. Onland heeft een opleiding rechten gevolgd aan de Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in zowel het strafrecht als huurrecht. Mr  Brummelhuis heeft tevens aan de Universiteit Nijmegen een opleiding rechten gevolgd, en heeft een waar specialisme ontwikkeld in het personen- en familierecht, met een nadruk in de echtscheiding en functioneert tevens als (echt)scheidingsbemiddelaar waardoor het lidmaatschap bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en -Scheidingsbemiddelaars) goed van pas komt. Daarnaast heeft ze een specialisme in het strafrecht. Mr Geerdink heeft net als zijn collega\'s de opleiding rechten aan de Universiteit Nijmegen gevolgd. Hij is een waar specialist op de rechtsgebieden van handelszaken, beslagprocedures, incasso\'s, consumentenrechten, huurrechten en het (jeugd)strafrecht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Onland Advocaten
Steenstraat 14
7571BK Oldenzaal

+31 (0)541 714267

Deel deze pagina

Onland+Advocaten img