Janssen Ohlenroth Partners Advocaten

Janssen Ohlenroth Partners Advocaten

Janssen, Ohlenroth & Partners Advocaten richt zich op de juridische ondersteuning van zowel ondernemingen als particulieren, waarbij hun professionele en kwalitatief hoogwaardige diensten én een bijzondere mate van service, geboden worden tegen altijd gunstige tarieven.

In de loop der jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gedegen en gespecialiseerde klantvriendelijke onderneming, waarbij tevens een grote waarde gehecht word aan gerichte en persoonlijke aandacht voor de cliënt en de bijhorende onderneming.

Janssen, Ohlenroth & Partners advocaten heeft daarbij bewust gekozen voor een zodanige omvang dat de beoogde doelstelling altijd tracht te worden gerealiseerd. Zij hebben o.a. een specialisme in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  • Bestuursrecht en sociaal verzekeringsrecht
  • Civielrecht en Incasso
  • (Echt)scheiding, alimentatie en omgangrecht
  • Echtscheiding mediatie
  • Huurzaak of huurzaken
  • Ontruiming Jeugdzaken, OTS, UHP, Ontkenning vaderschap, gezag strafrecht strafzaken
  • Schadevergoedingen
  • Vreemdelingenrechten

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Janssen Ohlenroth Partners Advocaten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

  5 

Twee jaar geleden had ik een advocaat nodig die mij pro Deo wilde bijstaan tegen de eindeloze rechtszaken die mijn ex-echtgenoot al tien jaar tegen mij voerde en voert.
Tot mijn grenzeloze blijdschap bleek advocatenkantoor Janssen&Ohlenroth en partners bereid om mij bij te staan.

De eminente wijze waarop ik werd benaderd en geholpen grenst aan het onwaarschijnlijke. Nooit heeft mr. de Jongh laten blijken dat ik een niet betalende cliënte was. Sterker nog, mr. de Jongh heeft zich volledig ingezet, geen moeite was hem teveel.

Verleden maand diende dan deze rechtszaak en mijn advocaat heeft mij met verve verdedigd. De uitspraak zou 30 december zijn ( op mijn verjaardag) en ik was dan ook uitermate verbaasd, dat vanmorgen de uitspraak al bekend was. Dankzij mr. de Jongh heb ik op alle fronten gewonnen, zelfs werd mijn ex-echtgenoot tot het betalen van de proceskosten veroordeeld, wat een unicum in het familierecht schijnt te zijn.

Ik wil mr. De Jongh dan ook uit de grond van mijn hart danken voor de deskundige wijze waarop hij mijn zaak heeft benaderd en hij mijn rechtsgevoel enigszins heeft weten te herstellen.

3 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Janssen Ohlenroth Partners Advocaten
Herengracht 50
2312LE Leiden

+31 (0)71 5148181

Deel deze pagina

Janssen+Ohlenroth+Partners+Advocaten img