Lexington Advocaten

Lexington Advocaten

Medio 2011 zijn er bij Lexington Advocaten 6 advocaten en vier ondersteunende medewerkers werkzaam. Zij staan haar cliënten - zowel ondernemingen als particulieren - met raad én daad bij op een groot aanbod van rechtsgebieden.

Het gaat dan bijv. om ondernemingen met vraagstukken op gebieden zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuurdersaansprakelijkheid of eenvoudige incasso's, woningbouwverenigingen inzake huurverschillen en particulieren bij problemen met bijv. hun werkgever of een echtscheiding. Steeds wordt er door hen naar gestreefd de belangen van haar cliënten zo efficiënt mogelijk te behartigen, waarbij zij nauwkeurig letten op de daarmee samenhangende kosten.

Haar voorkeur gaat daarom uit naar een snelle beslechting van het probleem door een zo goed mogelijke resultaat te  bereiken in onderhandelingen. Als dat niet mogelijk blijkt, deinzen zij niet terug voor een procedure op het scherp van de snede. Lexington Advocaten neemt u uw juridische zorgen uit handen.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lexington Advocaten
De Fruittuinen 26
2132NZ Hoofddorp

+31 (0)23 5643227

Links

Website

Deel deze pagina

Lexington+Advocaten img