Henkelman Advocatuur | Familierecht & Mediation

Gesloten (ma 08.30 - 17.30)

Toon openingstijden

advocatenkantoren - Henkelman Advocatuur |  Familierecht & Mediation - kaartoverzicht

Henkelman Advocatuur | Familierecht & Mediation

Henkelman Advocatuur | Familierecht & Mediation is een kleinschalig, professioneel en goed geoutilleerd advocatenkantoor, met korte lijnen, duidelijke communicatie, betrokken en gespecialiseerd in het familierecht. 

To the point, meedenken en doorpakken zijn steekwoorden die de kantoorfilosofie omschrijven. Het kantoor gelooft in een doortastende en heldere aanpak, hetgeen zich onder andere vertaalt in het gebruik van een klantenportaal, waarmee u in real time inzage hebt in uw eigen dossier.

Ons kantoor is actief in het gehele familierecht, waaronder o.a. echtscheiding, gezag, omgang, alimentatie, (vernietiging) erkenning, gerechtelijke vaststelling vaderschap, OTS, erfrecht (o.a. afwikkelen nalatenschap), collaborative divorce, alsmede in familiemediation, waaronder echtscheidingsmediation.
 
Voor veel familieprocedures kan middels mediation een toekomstgerichte en toekomstbestendige oplossing worden gevonden. Een oplossing waar oog is voor uw belangen en die van uw kinderen. Een oplossing die niet wordt opgelegd door een derde, maar middels samenspraak tot stand komt. Voor een gedegen, correcte en spoedige afwikkeling van uw echtscheiding | familiezaak bent u bij ons aan het goede adres (mr. Henkelman is vFAS en MFN gecertificeerd). 

Henkelman Advocatuur | Familierecht & Mediation gelooft in betaalbare rechtsbijstand. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is dan ook kosteloos. Wij zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Gefinancierde rechtsbijstand, ook voor mediation, is bij ons mogelijk. 

Services

  • graag op afspraak
  • Gratis inloopspreekuur
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Gefinancierde rechtshulp
  • Eerste intakegesprek eerste half uur is gratis

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.00 - 17.30
zaterdag10.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding m.terlouw
m.terlouw
2 weken geleden
mijn schoondochter zoekt een advocaat , die het co ouderschap kan veranderen. mijn zoon is alcohollist en mijn dokter vind het onveilig bij zijn vader. veilig thuis is er al mee bezig. onze kleinzoon moet verplicht 3 weken vacantie naar zijn vader , hij is 4 , maar hij wil niet !. onze zoon heeft zijn co ouderschap in die 2 jaar , zijn zoon ,ons kleinkind , bij ons gebracht. zelf had hij het te druk met rechtzaken en drinken. nadat mijn man tegen hem zei : je mag geen auto rijden met pils op ,zijn alle banden verbroken en is Michael een maand van streek geweest. kunt U daar wat aan doen ?in ieder geval ,dat co ouderschap moet verandert worden.graag willen wij op kantoor komen ,omdat te bespreken.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Henkelman Advocatuur | Familierecht & Mediation
Gasthuisstraat 9
9712 AS Groningen

+31 (0)50 3131111
info@henkelmanadvocatuur.nl

KvK

Nummer
01172140

Status
Actief

Deel deze pagina

Henkelman+Advocatuur+%7C++Familierecht+%26+Mediation img