Hoevers AdvocatenGeopend tot 18.00

advocatenkantoren - Hoevers Advocaten - kaartoverzicht

Hoevers Advocaten

Hoevers Advocaten is een stabiele, deskundige en betrokken partner in de rechtspraktijk. Ze werken op basis van snelheid, efficiëntie, daadkracht en oplossingsgericht, zonder uiterlijk vertoon. Actief voor onder meer ondernemers en ondernemingen, de overheid, non-profit organisaties en particulieren. Bij Hoevers Advocaten draait het alleen om mensen en niet om zaken eromheen.

Haar filosofie is kinderlijk eenvoudig: betaalbaar en  gespecialiseerde rechtshulp voor iedereen. Zij leveren maatwerk aan iedere cliënt, met als enkel doel ervoor te zorgen dat er een oplossing komt, evenwichtig en rechtvaardig. Een totaal van 5 specialisten en 3 associës staan constant klaar om ook voor u dit doel te verwezenlijken.

In alle situaties waarin de draagkracht van cliënten beperkt is, ofwel als zij geen advocaat kunnen betalen, wijzen ze op de mogelijkheid om aanspraak te maken op door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand - de zogenaamde pro-deo dienstverlening. Die aanspraak kan gemaakt worden indien uw inkomen en vermogen het onmogelijk maken op normale wijze de diensten van een advocaat te raadplegen. De normbedragen die daarbij horen kunt u vinden op de externe website www.rvr.org. Indien u hiervan gebruik kunt en wilt maken dient u zich aan een aantal \'spelregels\' te houden.

Een van deze spelregels is dat u bijtijdig stukken relevant aan uw zaak moet verstrekken waarmee dit kantoor de gesubsidieerde rechtsbijstand kan aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Als uw aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand toegekend wordt blijven uw advocaat-kosten dus beperkt tot één, eenmalige eigen bijdrage, wat kan varieëren tussen EUR 92,00 - EUR 690,00.

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding h.cnosse

  1 

Slechte ervaring met deze advocaat. Eerst maar eens een paar dingen rechtzetten uit de omschrijving van dit bedrijf:
-Het is slechts één (1) advocaat en 2 administratief medewerksters.
-Er wordt niet gewerkt op basis van pro-deo,uitsluitend betaald.
-Hoevers heeft een bedenkelijke reputatie waar het aankomt op het nakomen van afspraken. Zet alles op papier.
-Navraag bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) bevestigt dit. Veel klachtenprocedures over meneertje Hoevers.

0 -2

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hoevers Advocaten
Laaressingel 91
7514EM Enschede

+31 (0)53 4344700

Deel deze pagina

Hoevers+Advocaten img