De Rooij Van Wijk Advocaten

De Rooij Van Wijk Advocaten

De Rooij Van Wijk Advocaten is een dynamisch kantoor dat in 2002 in Eindhoven origineel werd opgericht onder de naam De Rooij Bos Advocaten. Na vele successen in de loop der tijd werd in Helmond op 1 januari 2010 tevens een nieuwe vestiging erbij geopend. Een klein half jaar daarvoor, op 1 juni 2009, voerden ze de huidige naam van het advocatenkantoor door.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

  1 

Zeer slechte communicatie, ze ontwijken je telefoontjes, weigeren je te woord te staan.
Zo had ik een mail ontvangen die voor een andere client bedoeld was en aan de inhoud te lezen was dat vertrouwelijke informatie. Ook lossen ze door hun veroorzaakte problemen niet op en houden je wekenlang aan het lijntje dat ze contact met je op zouden nemen.
Na 3 weken telefonisch contact proberen te maken werd ik gebeld door een secateresse dat de advocaat (terwijl al 3 weken lang gezegd werd dat ik zsm zou worden teruggebeld) nog een week in het buitenland zou zitten en hij daarna direct telefonisch contact met me op zou nemen.
Toen die week alweer ruim voorbij was zelf nog maar proberen te bellen, wederom werd er verteld dat hij in bespreking zou zitten en me diezelfde dag nog terug zou bellen.
Natuurlijk was dat wederom een leugen.
Zelfs instanties hebben getracht contact met hen op te nemen maar die kregen dezelfde mededeling: was niet bereikbaar en ze zouden terug gebeld worden.
Toen ben ik voor de 2e keer gebeld door de secateresse, dat keer met de boodschap dat ik diezelfde avond een reactie per mail zou ontvangen. Ook die reactie bleef jammergenoeg uit. Tijdens dit schrijven ben ik weer 2 weken verder en zojuist een mail ontvangen, waarop ik direct belde omdat er onjuiste informatie in die mail staat. Nu zou wederom de man in bespreking zitten. Dat terwijl hij 2 minuten ervoor mij die mail heeft gestuurd! Gewoon schandalig, belachelijk en enorme nalatigheid van dit kantoor.
Als je voor jezelf het beste voor hebt kies voor een ander advocatenkantoor, want de Rooij & van Wijk beloven je gouden bergen maar dit is slechts een fa├žade ze zorgen er enkel voor dat je nog verder in de problemen komt en laten je dan aan je lot over.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Rooij Van Wijk Advocaten
Boutenslaan 2
5615CW Eindhoven

+31 (0)40 2132888

Deel deze pagina

De+Rooij+Van+Wijk+Advocaten img