Beutener Staal

Beutener Staal

Beutener Staal advocaten staat voor betaalbare rechtsbijstand door specialisten te bieden aan particulieren. Kenmerken zijn vooral de aandacht voor mensen en bijhorende laagdrempeligheid.

Beutener Staal advocaten onderscheidt zich door hun vele specialismen:

  • Strafrecht - Personen- en familierecht -
  • Scheidingsbemiddeling - Jeugdrecht -
  • Psychiatrisch patientenrecht

Tevens geven Marjolein Beutener en Wilma Staal cursussen aan advocaten, juristen, rechercheurs, juridisch medewerkers en zelfs studenten aan onderwijsinstellingen. Ook voor u kunnen zij dus een workshop of leergang organiseren op het gebied van bijv. strafrecht en personen- en familierecht. Als u uw medewerkers een scholingstraject wilt aanbieden, dan bespreken zij graag met u alle mogelijkheden voor wat betreft het onderwerp, niveau, tijdsduur en bijhorende kosten. Neem dan dus ook gerust contact op. Het kantoor staat voor betaalbare rechtsbijstand door specialisten aan zowel particulieren als ondernemingen.

Net als alle andere afspraken die zij met u maken leggen zij het overeengekomen tarief altijd schriftelijk vast. U weet dan precies waaraan u toe bent. Op hun dienstverlening zijn algemene voorwaarden wel van toepassing. Hun uurtarief varieert van 160,- tot 195,- euro excl 19% btw. Hey kantoor rekent totaal geen kantoorkosten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De advocatenkantoor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Beutener Staal
Bruynssteeg 28
7411LT Deventer

+31 (0)570 641067

Deel deze pagina

Beutener+Staal img